Weer verliefd op je toiletruimte

In aflevering 5 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' heeft u kunnen zien dat Liekje en Barbara weer verliefd zijn geworden op hun toiletruimte. En terecht, want ook het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Stylist Frans heeft de toiletruimte omgetoverd tot een stankvrij toilet dankzij Geberit DuoFresh. Dit geurzuiveringssysteem is verborgen achter de bedieningsplaat en verwijdert nare geurtjes direct uit de toiletpot.

Download de brochure  (, 820 KB )

Eenvoudig in gebruik

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Meer informatie over Geberit DuoFresh

Producten uit de aflevering

Wilt u net als Liekle en Barbara genieten van een stankvrij toilet? Hieronder vindt u een overzicht van alle producten die gebruikt zijn voor de toilet make-over in het programma vtwonen “Weer verliefd op je huis''.

Geberit DuoFresh met geurzuivering, kleur antracietgrijs, automatische variant
Geberit Sigma50 bedieningsplaat, wit
Geberit DuoFresh toiletsticks
Geberit Acanto wandcloset Rimfree®
Geberit Acanto toiletzitting met softclose
Geberit Acanto aflegplateau, wit