Inspiratie voor bedieningsplaten

Wanneer u uw badkamer ontwerpt, wilt u dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Geberit biedt daarom bedieningsplaten die qua kleuren en materialen aansluiten op de huidige badkamertrends. Zo kunt u kiezen voor een bedieningsplaat van glas of hoogwaardig kunststof, een betonlook of natuurlijke materialen als Mustang leisteen en Amerikaans noten. Laat u inspireren door de diverse kleurcombinaties van de Sigma21 en Sigma50 en kies de bedieningsplaat die perfect bij uw badkamer past.

Messing

Messing

Sigma21 en Sigma50

Met messing in de badkamer of het toilet ben je on trend. Het glanzende of matte oppervlak straalt warmte uit en combineert prachtig met andere warme materialen, zoals hout. Tegelijkertijd springt messing in het oog als luxe detail in een koelere interieuromgeving, waarbij de combinatie gemaakt wordt met wit keramiek of wit glas.

Bekijk de verschillende Sigma21 en Sigma50 bedieningsplaten

Messing

Bedieningsplaten met messing

Geberit bedieningsplaten Andere designs

Naast de Geberit Sigma21 en Sigma50 bedieningsplaten, heeft u de keuze uit veel meer designs, kleuren en materialen. Bekijk hieronder de verschillende designs of download de brochure voor een compleet overzicht.

Geberit Sigma bedieningsplaten