Bescherming voor ons waardevolste levensmiddel

Geberit drinkwatersystemen

Betrouwbare en schone drinkwaterinstallatie
Drinkwater is ons belangrijkste levensmiddel. Het openbare waterbedrijf is er verantwoordelijk voor dat het water in goede kwaliteit tot aan de huiswateraansluiting komt. De drinkwaterinstallatie in het huis moet ervoor zorgen dat het in dezelfde kwaliteit en zonder besmetting of andere verontreinigingen uit de kraan komt. Een van de belangrijkste taken van Geberit is het ontwikkelen van producten en complete systemen die zonder beperking aan deze eisen voldoen en de planner in staat stellen een planning volgens de normen te maken.

Slimme detailoplossingen voor hygiëne en nog meer
Met slimme oplossingen zoals sluitdoppen op drinkwaterbuizen, fittingen en systeemarmaturen zorgt Geberit ervoor dat er vanaf de fabricage tot en met de inbouw op de bouwplaats geen vuildeeltjes in de sanitairproducten kunnen komen. Persindicators en ongeperst ondichte fittingen zorgen voor een bijna unieke zekerheid bij de installatie.

Knowhow voor betrouwbaar hoge waterkwaliteit
Naast innovatieve producten zijn voor Geberit ook de optimale planning en de opleiding en bijscholing van essentieel belang. Met berekeningsprogramma's voor een goede planning van de drinkwaterinstallatie en met scholingen en informatie voor planners en sanitairinstallateurs, waarmee zij op de hoogte blijven van de actuele stand van technische ontwikkelingen en normen en voorschriften, heeft Geberit al jaren een reputatie in de branche opgebouwd.


Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering