Gemak verzekerd

Geberit bedieningsplaten met innovatieve functies

Sigma40 geurafzuiging

Geurafzuiging

Haal normaal adem: Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door het direct verwijderen van vieze geurtjes uit de wc-pot, voordat ze de kans krijgen zich te verspreiden. De geurafzuiging wordt makkelijk gestart door één druk op de knop en schakelt automatisch uit.


Sigma80 comfort functie

Touchfree

Geberit bedieningsplaten verbeteren uw badkamer hygiëne door middel van de handige, sanitaire state-of-the-art voorzieningen. Bedieningsplaten met touchfree bediening, elegante kleuren brengen sfeer in de kamer en vieze geurtjes zijn verleden tijd.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Dankzij de soft-touch toetsen is slechts een zachte druk op de bedieningsplaat nodig om een bijzonder stille spoeling te activeren - zodat iedereen rustig kan blijven slapen.


Sigma50 toiletblokhouder

Toiletblokhouder

Niets is eenvoudiger: Klap de Geberit bedieningsplaat open, plaats het toiletblokje in de toiletblokhouder en klap weer dicht. De optionele toiletblokhouder is compatibel met bijna alle bedieningsplaten uit de Sigma serie.


Omega60, vlak met de wand

Gelijk met de wand

Geberit bedieningsplaten die vlak geïntegreerd zijn in het betegelde oppervlak, voorkomen verstoring in de harmonie van het design. De minimalistische elegantie laat ze niet alleen mooi passen bij de laatste design trends, maar maakt ze ook de beste keuze voor zelfs de meest geavanceerde badkamers.


Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering