Geberit kranen en systemen

De verfijnde oplossing

Geberit kraansysteem in een openbare sanitaire ruimte

Voor openbare en semi-openbare sanitairruimtes

De Geberit wandkranen Piave en Brenta zijn de perfecte oplossing voor openbare en semi-openbare sanitairruimtes. Naast een aantrekkelijk design, bieden ze meer ruimte om de handen te wassen. De kranen kunnen met vele verschillende wastafels gecombineerd worden en zorgen ervoor dat de wastafel eenvoudig schoon te maken is en dus een stuk hygiënischer.

De reden waarom we op dit moment nog vrij weinig elektronische wandkranen tegenkomen is eenvoudig te verklaren: tot nu toe is er vrijwel geen enkele oplossing om ze betrouwbaar te ontwikkelen en zonder fouten te installeren. Het nieuwe kraansysteem van Geberit biedt de perfecte oplossing voor deze problemen.


Geberit wandhangende kranen in openbare ruimtes

Innovatieve oplossing voor wandkranen

De Geberit wandkranen hebben duidelijke voordelen. In het verleden vereiste de installatie individuele oplossingen en improvisatietalent, maar de nieuwe Geberit wandkranen en bijbehorende Geberit Duofix installatie elementen maken een betrouwbare werkvoorbereiding en eenvoudige installatie mogelijk.


Eenvoudiger onderhoud dankzij de functiebox

Snelle en eenvoudige installatie

Niet alleen de installatie gaat sneller, de gemakkelijk te bereiken functiebox zorgt ervoor dat onderhouds- en servicewerkzaamheden heel eenvoudig uitgevoerd kunnen worden.


Geberit kranen assortiment

Breed assortiment voor elk toepassingsgebied

Het nieuwe Geberit kraansysteem is verkrijgbaar met net- en batterijvoeding, maar ook met een generator. Bovendien zijn zowel de kranen Brenta (bovenste drie modellen) als de Piave (onderste drie modellen) verkrijgbaar in staande en wand versies met twee verschillende lengtes.


Robuust functioneel en esthetisch

De Geberit wastafelkranen Type 185/186 en 87/88 zijn voor net- of batterijvoeding en als hydraulische versie leverbaar, en naar keuze met of zonder mengknop. Glansverchroomde oppervlakken en een compacte constructie maken ze onderhouds- en servicevriendelijk en zorgen ervoor dat ze er aantrekkelijk uitzien. Voor speciale toepassingen zoals decentrale warmwaterboilers zijn er eigen systeemoplossingen.

  • Geberit wastafelkraan type 87/88
  • Geberit wastafelkraan type 185/186

WELL - Water Efficiency Label

Geberit wastafelkraan type 185/186

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label

Meer informatie:

Naar onderwerp installatie en uitvoering