Waarom Geberit AquaClean?

Voor Geberit AquaClean bestaan meerdere argumenten

Geberit AquaClean douchearm

Water: Het meest natuurlijke stof in de wereld
Zorgen voor persoonlijke hygiëne betekent bijzondere aandacht voor intieme delen.

De douchwc zet de nieuwe trend voor de badkamer van morgen
Premium design en comfortfuncties zorgen voor een ongekend gevoel van schoonheid en frisheid.

Functies waar je controle over hebt
De douchefunctie, die in het hart van elke douchewc ligt, kan bij Geberit AquaClean modellen individueel worden geregeld – zodat u het zachtste, meest gunstige niveau van reinigingsintensiteit dat bij u past, kunt kiezen.

Meerwaarde voor uw welzijn
Er zijn een reeks van comfortfuncties beschikbaar, afhankelijk van het model dat u kiest: automatische geurafzuiging, een zachte Ladydouche, een warmeluchtföhn, intuïtieve afstandsbediening, verwarmde wc-zitting, oriëntatielicht en een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat.

De kwaliteit die u van Geberit verwacht
De productmaterialen en de verwerking van alle modellen voldoen aan dezelfde strenge criteria. Het enige verschil is de uitrusting, welke varieert van eenvoudig tot luxe.

Achteraf installeren of nieuwbouw
Bent u van plan om uw badkamer te upgraden? Dankzij de voorbereiding voor een douchewc die Geberit standaard integreert in haar inbouwreservoirs, is het mogelijk om achteraf een Geberit AquaClean douchewc te plaatsen. De aanvoerleiding is verborgen achter de muur, zodat het niet zichtbaar is – het waarborgen van de structuur van uw badkamer blijft ongestoord.


Werkt u aan een nieuwbouwproject of bent u een verbouwing aan het plannen? Praat met uw badkamerspecialist, die u graag wilt adviseren.

Meer informatie:

Naar onderwerp planning en bouwleiding