Een perfect pakket

Geberit bedieningsplaten voor het toilet

Geberit Duofix achter de wand

Geberit biedt betrouwbare, discrete achter-de-wand-oplossingen die perfecte functionaliteit, uitstekende comfort en maximale duurzaamheid garanderen. De bedieningsplaat is het enige deel van het inbouwreservoir de gebruiker kan zien. Er zijn verschillende spoelsystemen beschikbaar, waardoor het mogelijk is om het juiste product voor een bepaalde toepassing of bijzondere structurele voorwaarden te vinden. Om het makkelijker te maken om de juiste bedieningsplaten met de bijbehorende reservoirs te vinden, hebben ze allemaal een "achternaam" die ze delen: Sigma, Omega of Delta.


Sigma

Het Geberit Sigma inbouwreservoir is een gewelige allround oplossing die kan worden gebruikt in standaard situaties. De bijpassende bedieningsplaten voor Sigma reservoirs bieden een groot aanbod aan innovatieve functies.


Omega

Geberit Omega is zeer veelzijdig en de perfecte keuze voor speciale ontwerpen. De Omega reeks wordt geleverd in drie mogelijke installatiehoogtes, biedt meerdere montagemogelijkheden voor de bediening en is voorzien van een ultra-kleine, elegante bedieningsplaat.


Delta

Geberit Delta is de ideale keuze als je op zoek bent naar Geberit kwaliteit, maar de begroting van uw bouwproject vraagt om een goedkope oplossing. De elegante Geberit Delta bedieningsplaten - verkrijgbaar in drie kleuren - zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en passen perfect in bijna elke badkamer.Meer informatie:

Naar onderwerp planning en bouwleiding
Naar onderwerp installatie en uitvoering