Meer levenskwaliteit in de badkamer

Comfortproducten voor sanitaire ruimtes

Van de natte cel tot de wellnessruimte

De badkamer heeft zich ontwikkeld van de "natte cel" naar een comfortabele wellnessruimte binnen de eigen vier muren. De eisen aan de vormgeving en functies van sanitaire ruimtes zijn sterk veranderd. Geberit levert producten en functies die de levenskwaliteit van de klanten direct verbeteren en het hoogst mogelijke comfort bieden door meer frisheid, reinheid en hygiëne.


Geberit AquaClean is de wc waarmee u met water wordt gereinigd. Dit product stelt daarmee de nieuwe norm voor frisheid en hygiëne in sanitairruimtes. Een zachte waterstraal reinigt het onderlichaam en geeft de gebruiker de hele dag lang een fris gevoel. Afhankelijk van het model zorgen extra functies zoals een massagestraal, een warmeluchtföhn of geurafzuiging voor een perfecte wellnesservaring tijdens het toiletbezoek. Het zorgt voor frisheid, een gevoel van welzijn en reinheid.

Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean


Het Geberit DuoFresh toiletsysteem verwijderd onaangemane geurtjes direct vanuit de toiletpot. Het geheim zit verborgen achter de muur: een schakelaar op de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem. Het actief koolstoffilter zuivert de lucht om deze vervolgens weer vrij te laten. De Geberit Sigma40 bedieningsplaat heeft naast geurzuivering een houder om eenvoudig en onzichtbaar een stortbakblokje te plaatsen. Dit zorgt voor fris water bij iedere spoeling.

Hier komt u meer te weten over de comfortfuncties van de inbouwreservoirs


Elektronische Geberit wastafelkranen zorgen voor een contactloze activering van de waterstroom. Dat zorgt voor extra hygiëne en reduceert het risico op de overdracht van ziektekiemen, vooral in openbare en semi-openbare sanitairruimtes. Extra functies zoals waterbesparende programma's of temperatuurbegrenzingen gaan zuiniger om met water en maken het gebruik veiliger.

Hier komt u meer te weten over Geberit wastafelkranen