Functionele schoonheid

Bekroonde Geberit Monolith sanitair elementen

Perfect samenspel tussen design en functionaliteit

Met de Geberit Monolith sanitairmodules heeft Geberit nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van de badkamer ontwikkeld. De perfecte combinatie van design en functionaliteit is zowel bij nieuwbouw als in een gerenoveerde badkamer een perfecte oplossing. Dit vooral omdat de modules met een groot aantal wc keramieken en kranen gecombineerd kunnen worden, waardoor de klant een zeer ruime keuzevrijheid heeft.

Snel en eenvoudig te installeren

Het installeren van de Geberit Monolith sanitairmodules is eenvoudig. Dat is niet alleen bij nieuwbouw lonend, maar ook bij renovaties. Zo hoeven er voor de montage geen veranderingen in het gebouw te worden aangebracht en hoeven er geen wanden open gebroken te worden. Daarnaast biedt het element de beproefde sanitairtechniek van Geberit en flexibele koppelstukken die een makkelijke en degelijke verbinding met bestaande aan- en afvoeraansluitingen mogelijk maken. De Geberit Monolith sanitairmodule voor wc is nu ontworpen als een Geberit Duofix element. Zo kan er op een eenvoudige manier een moderne badkamer met design worden verwezenlijkt.

Techniek en functie - knap design

De sanitairtechniek is onzichtbaar weggewerkt en toch goed toegankelijk achter een front van veiligheidsglas. Het Geberit Monolith wastafel element is naast de variant zonder kasten ook verkrijgbaar met geïntegreerde kasten links, rechts of beide zijdes, de kasten zijn makkelijk voor opbergruimte van toiletartikelen. Daarnaast is de Monolith standaard uitgerust met een rail waarin een bijpassende handdoekhouder kan worden gemonteerd.