Ruimtebesparend design

Geberit Omega inbouwreservoir

Drie montagehoogtes
Het Geberit Omega inbouwreservoir kan worden geïnstalleerd op een hoogte van 82 cm, 98 cm of 112 cm. In elk geval zorgt het voor uitstekende spoelprestaties en een waterbesparende 2-toets spoeling.


Bediening van boven en van voren
Dat het Omega inbouwreservoir flexibel is, wordt ook bewezen tijdens de installatie. Het nieuwe inbouwreservoir van Geberit is te combineren met elke voorwand. Het kan van achteren of van opzij aan de watertoevoer worden aangesloten en afhankelijk van de bouwsituatie kan de bedieningsplaat voor het spoelen aan de bovenkant of aan de voorkant van het reservoir gemonteerd worden. Bovendien is er geen gereedschap nodig om de bedieningsplaat te monteren.


Compacte bedieningsplaten
Dankzij de kleinere service-opening (180 mm x 110 mm) maakt het reservoir het monteren van kleine, elegante bedieningsplaten, zoals de nieuwe Geberit bedieningsplaat Omega30 of de vlak liggende Geberit bedieningsplaat Omega60 mogelijk.


Spoelen op afstand
De Geberit Type70 externe spoelactivering met servo-ondersteuning kan worden gepositioneerd waar u wilt (binnen een straal van twee meter van het reservoir).


Geberit bedieningsplaat Omega60
Prijswinnend ontwerp voor de Geberit bedieningsplaat Omega60. Hoogwaardige materialen zoals glas of metaal zorgen voor een elegante verschijning.