Voorziet in elke behoefte

Geberit urinoirs

Badkamer met urinoirsysteem

Flexibiliteit is het handelsmerk van het Geberit urinoirsysteem: de juiste oplossing is beschikbaar voor bijna elke voorkeur en vrijwel elk bouwproject.

Het uitgebreide assortiment vereenvoudigt de planning, installatie en onderhoud van urinoirsystemen aanzienlijk.


Flexibel

Preda met geïntegreerde bediening

Het systeem omvat de bewezen verborgen urinoirsturing, geïntegreerd in het keramiek en een oplossing voor de waterloze functionering. Daarnaast zijn er diverse soorten voeding beschikbaar.


Eenvoudig onderhoud

Docking station open

Een belangrijk voordeel als het gaat om onderhoud is een gemakkelijke toegang tot alle functionele elementen, zonder het keramiek te hoeven verwijderen. Het praktische docking station maakt de besturingseenheid op elk gewenst moment gemakkelijk bereikbaar.


Waterbesparend

Spoel optimalisatie

De spoelkop is zo nauwkeurig ontworpen dat die past bij de doordachte inwendige geometrie van het keramiek. Het resultaat is dat slechts 0,5 liter water voldoende is voor een optimale spoelbeurt. Individueel instelbare spoelprogramma's, zoals het intelligent van tijd tot tijd spoelen, maken zelfs een nog lager waterverbruik mogelijk.


Esthetiek

Alle componenten van het Geberit urinoirsysteem zijn visueel perfect op elkaar afgestemd - tijdloze ontwerpen perfect geschikt voor elke omgeving. Verschillende urinoirs en sturingen, een divers assortiment van Geberit bedieningsplaten en bijpassende scheidingswanden hebben een grote mate van ontwerpvrijheid.