Veelzijdig design

Geberit Monolith wastafel element

Meer vrijheid in de vormgeving
Met het Geberit Monolith wastafel element wordt u als installateur een ware interieurontwerper. Want dit sanitair element levert groot voordeel en veel vrijheid in de vormgeving. Zo is het element in twee versies voor wand- en wastafelkranen beschikbaar. Het precies installeren van de inbouwmengunit voor een wandkraan wordt bijzonder eenvoudig.

Extra opbergruimte
Optioneel is het element verkrijgbaar met een lade links, rechts of aan beide zijden, waarin bijvoorbeeld doucheproducten en cosmetica kunnen worden opgeborgen. Op de bovenkant van het element met 114 cm bouwhoogte kunnen ook nog andere toiletartikelen worden geplaatst. De Geberit Monolith voor de wastafel is standaard uitgerust met een rail voor een passende handdoekhouder. De handdoekhouder is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes: 31 of 41 cm. Knap design gecombineerd met een hoge mate van fucntionaliteit.

Onderhoudsvriendelijk en elegant
De Geberit sifon voor wastafels is onzichtbaar weggewerkt onder het oppervlak van het element. Voor servicewerkzaamheden is er toegang via een serviceluikje, die met een afdekplaat is afgesloten. De voorzetplaat is van veiligheidsglas, dat in drie kleuren leverbaar is: wit, zwart en umbra (donkerbruin), de zijdelen zijn van aluminium.


Geberit Monolith wastafel element wandkraan 10-11 cm

Kleur: zand

Geberit Monolith wastafel element wandkraan 10-11 cm

Kleur: umbra (donkerbruin)

Geberit Monolith wastafel element wandkraan 8 cm

Kleur: zwart

Geberit Monolith wastafel element wastafelkraan

Kleur: wit

Design awards

  • IF product design award
  • Plus X award
  • reddot award
  • interior innovation award