Maatstaf voor spoeltechniek

Geberit inbouwreservoirs

De klassieker van de moderne badkamerinstallatie
Geberit inbouwreservoirs zijn klassiekers van de moderne badkamerinstallatie en er zijn er in 40 jaar wereldwijd miljoenen in gebruik. Ze staan bekend om hun spreekwoordelijke betrouwbaarheid. Elk reservoir wordt voor de aflevering op dichtheid getest. De gegarandeerde leverbaarheid van onderdelen gedurende 25 jaar zorgt voor zekerheid op lange termijn. Naar keuze met grote en kleine spoeling of spoel/stop functie. Het Geberit inbouwreservoir Sigma 12 cm (UP320) kan zelfs tot 4,5 liter worden begrensd en is daarmee voorbeeldig qua waterverbruik en krijgt op het WELL-label een zeer goede beoordeling.

Voorbereid voor de toekomst van de badkamer
De elementen voor wc's hebben een mantelbuis voor de wateraansluiting van Geberit AquaClean apparaten. Hiermee kunt u op elk moment Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigd, installeren. Enkele elementen voor wc's zijn ook uitgerust voor de geurafzuiging Geberit DuoFresh, die luchtjes direct vantuit het closet verwijderd.

Beschikbaar voor alle Geberit installatiesystemen
Geberit inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar voor de installatiesystemen Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Kombifix en Geberit Sanbloc. Er zijn uitvoeringen voor de bedieningsplaten lijnen Geberit Sigma, Omega en Delta. Ze kunnen met bijna alle gangbare closets gecombineerd worden.


Geberit inbouwreservoirs

1

Een geschikt model voor elke bouwsituatie

Geschikt model

Of het nu voor gipswanden, metselwerk, nieuwbouw of renovatie is: met Geberit Duofix, Geberit Kombifix, Geberit GIS en Geberit Sanbloc installatiesystemen, vindt u altijd de juiste oplossing om een inbouwreservoir te plaatsen. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u zelfs in ongewene bouwsituaties een oplossing voor handen heeft.

2

Kwaliteit achter de wand

Duurzaam polyethyleen

De Geberit inbouwreservoirs zijn gemaakt van duurzaam polyethyleen (PE). Ze worden gemaakt uit één geheel zonder naden. Nadat de spoelbocht is gelast, wordt elke stortbak getest voor honderd procent dichtheid. Meer dan 60 miljoen installaties en 50 jaar ervaring in de markt spreken voor zich.

3

Esthetiek en design

Leg accenten

Dankzij de technologie van Geberit, wordt alles netjes achter de wand verborgen. Alleen de bedieningsplaat, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, blijft zichtbaar. U kunt uw badkamer dus volledig naar wens inrichten.

4

Maximale stabiliteit

Installatiesystemen

Wankelt niet, trilt niet: de installatie-elementen van Geberit verdragen een gewicht tot 400 kg. De wc-keramiek wordt bevestigd op het stalen frame en kan dit gewicht dag in dag uit dragen.

5

Gemakkelijk schoon te maken

Wandhangend toilet

De installatiesystemen van Geberit maken de installatie van een wandhangend toilet mogelijk. Het wandhangende toilet maakt het schoonmaken aangenaam omdat alles makkelijker toegankelijk is.

6

Vaste waarde

Sinds 50 jaar

En ze blijven hangen, al meer dan 50 jaren lang: meer dan 60 miljoen geïnstalleerde inbouwreservoirs zijn het beste bewijs van hun duurzaamheid. Omdat deze producten zo goed functioneren, voorziet Geberit reserve-onderdelen voor alle functie-relevante compontenten voor ten minste 25 jaar.

7

Makkelijk te onderhouden

Gemakkelijk en snel

Alles van Geberit is onderdeel van een zeer doordacht systeem. Dit betekent dat alle vereiste onderhoudswerken makkelijk en snel verwezenlijkt kunnen worden. De aanpassing van nieuwe technologieën, bijvoorbeeld waterbesparing of het aanbrengen van een douchewc kan in de meeste gevallen zonder moeilijkheden gebeuren.

8

Vooruitstrevende innovatie

De wc van morgen

Geberit inbouwreservoirs hebben altijd vooruitgelopen op hun tijd, omdat Geberit vandaag denkt aan de wc van morgen. Kleine voorbereidingen maken het gebruik van toekomstige toepassingen mogelijk, bijvoorbeeld de installatie van een douchewc, Geberit DuoFresh voor geurextractie of een spoeling zonder aanraking.

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320) met een bouwhoogte van 112 cm is geschikt voor snelle en eenvoudige deelhoge of ruimtehoge standaardinstallaties. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voren.

Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm

Het Geberit Omega inbouwreservoir 152 cm biedt met drie bouwhoogtes van 82, 98 en 108 cm extra mogelijkheden voor de vormgeving van badkamers. Het is bijvoorbeeld geschikt voor voorwandsystemen met plaats voor cosmetica en toiletartikelen of voor toepassing onder een schuin dak of een vensterbank. De bediening kan van boven of van voren worden gemonteerd.

Geberit Sigma inbouwreservoir 8 cm (UP720)

Het Geberit Sigma inbouwreservoir 8 cm (U720) is bijzonder plat en is geschikt voor snelle en eenvoudige deelhoge of ruimtehoge installaties. Dit inbouwreservoir is ingericht voor bediening van voren.

WELL - Water Efficiency Label

Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm (UP320)

Onderscheiden met de hoogste efficiëntieklasse A van het WELL-label