Compleet pakket voor wc's

Geberit wc-systemen

Geberit wc-systemen: als alles perfect moet kloppen
Geberit wc-systemen bieden alles wat installateurs voor een veilige en economische sanitairinstallatie nodig hebben. Van opbouw- en inbouwreservoirs, slimme spoeloplossingen en waterbesparingssets tot en met sanitairelementen met designprijzen bieden alle spoeltechnologieën de voor Geberit kenmerkende perfectie tot in de details. Geberit AquaClean, de wc die het onderlichaam met water reinigt, zet vandaag al de nieuwe standaard voor hygiëne en lichaamsverzorging in de badkamer.

Complete oplossingen waarbij alles gewoon klopt
Samen met de Geberit bedieningsplaten, die in veel aantrekkelijke designlijnen verkrijgbaar zijn, ontstaan er complete oplossingen voor de wc, waarbij design, functie en economisch gebruik perfect bij elkaar passen.


Geberit inbouwreservoirs bewijzen al meer dan 40 jaar wereldwijd hun betrouwbaarheid en zijn in miljoenen exemplaren in gebruik. Ze zetten maatstaven bij de waterbesparing. Geberit opbouwreservoirs completeren de wc-systemen. Met waterbesparingssets zorgt Geberit ervoor dat ook oudere modellen op een eigentijdse manier het verbruik van hulpbronnen kunnen verminderen.


Hier komt u meer te weten over inbouwreservoirs
Hier komt u meer te weten over opbouwreservoirs
Hier komt u meer te weten over vlotterkranen en spoelventielen


Geberit AquaClean, de wc waarmee u met water wordt gereinigt, brengt een nieuwe dimensie van frisheid in badkamers en sanitaire ruimtes.


Hier komt u meer te weten over Geberit AquaClean


Met het voor zijn design bekroonde Geberit Monolith wc element volgt Geberit nieuwe wegen op het gebied van badkamerdesign. Of het nu om nieuwbouw of om badkamerrenovatie gaat – de goed gevormde elementen kunnen snel en makkelijk door één installateur gemonteerd worden.


Hier komt u meer te weten over Geberit Monolith


Geberit bedieningsplaten zorgen voor een perfecte finishing touch van de badkamerinstallatie en zijn in veel aantrekkelijke designlijnen verkrijgbaar, zowel voor het toilet als urinoir.


Hier komt u meer te weten over bedieningsplaten