Afvalwater heel stilletjes

Geberit Silent-db20

Drievoudig beschermd tegen geluid
Geberit Silent-db20 voldoet aan de bestaande eisen voor de geluidsisolatie, want de geluidsdemping is al ingebouwd. Bij de fabricage wordt de met minerale stoffen versterkte kunststof PE gebruikt, die buizen en fittingen een hoger gewicht geeft en de trillingen, en daarmee het geluid, effectief vermindert. Geluidsisolerende ribbels in de contactzones zorgen voor nog minder geluidstrillingen. De beugels voor de wandbevestiging ontkoppelen het systeem akoestisch van wand en plafond en voorkomen zo de overdracht van contactgeluid.

Oplossingen voor vrijwel elk soort gebouw
Aftakkingen in de gebruikelijke diameters van valleidingen zijn hydraulisch geoptimaliseerd. Dat maakt een hogere belasting en deels zelfs kleinere diameters voor de valleiding mogelijk. Buizen en fittingen zijn beschikbaar in de buisdiameters van DN 56 tot DN 150 en daarmee voor bijna alle soorten gebouwen van eengezinshuizen tot flatgebouwen.

Economische en betrouwbare verbindingstechnieken
Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende verbindingstechnieken mogelijk. Geschroefde klemkoppelingen kunnen op elk gewenst moment losgemaakt en gecorrigeerd worden. Elektrolasmoffen zorgen, snel en betrouwbaar, voor een volledige trekvaste verbinding. Spiegellassen wordt beschouwd als trekvaste en zekere verbindingstechniek op de bouwplaats of bij prefabricage van bijvoorbeeld de toestel en verzamelleidingen.