De ideale oplossing voor douchevloeren

Geberit wandafvoeren met douches

Doorlopend vloeroppervlak
Als de waterafvoer achter de wand gemaakt wordt, kan de douchevloer als doorlopend vlak ontworpen worden. Zo kan de dekvloer makkelijker worden aangebracht en in het geval van inloopdouches geeft het een visueel strak resultaat.


Achter de wand
Geberit Sanbloc, Geberit GIS of Geberit Duofix installatie-elementen worden montageklaar geleverd, waardoor het montagewerk uiterst beperkt blijft en ook een dichte, duurzame aansluiting verzekerd is. Met de Geberit wandafvoer voor douches blijft geen enkele vraag van de tegelzetter onbeantwoord.


Lage montagehoogte
Dankzij de kleine afmetingen is de Geberit wandafvoer voor douches ook perfect geschikt voor situaties met een lage dekvloer hoogte. Bovendien kan hij probleemloos worden aangesloten op bestaande afvoerleidingen, waardoor hij ideaal is voor renovatieprojecten.

Eenvoudig in gebruik
De Geberit wandafvoer is voorzien van een ingebouwde haarzeef, die in een handomdraai kan worden uitgenomen en afgespoeld.


Afdekkingen voor elke smaak
Het enige wat uw klanten van de Geberit wandafvoer voor douches zullen zien, is de elegante afdekking. Deze is leverbaar in verschillende ontwerpen: glansverchroomd, geborsteld rvs, alpien wit en zelfs in betegelbare variant, afgestemd op de stijl van de badkamer. Er bestaat ook een vastschroefbare versie voor gebruik in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.


Collectorprofiel
Het installeren van een optioneel collectorprofiel voor de Geberit wandafvoer voor douches, maakt het heel eenvoudig om een lichte helling in de vloer te creëeren.


Hoge afvoercapaciteit, geteste veiligheid
De waterslothoogte van 50 mm overeenkomstig de standaard, heeft een indrukwekkend hoge afvoercapaciteit van 0,8 l/s. De Geberit wandafvoeren voor douches zijn getest in het totaalsysteem en in diverse constructiesituaties en bieden hierdoor volledige veiligheid voor brandpreventie en geluidsisolatie.