Water snel en zeker afvoeren

Geberit sifons voor wastafels

Stromingstechnisch perfect
Geberit sifons voor wastafels zijn stromingstechnisch perfect gevormd. Voor de verdere ontwikkeling mikt Geberit onder andere op simulatietechnieken met computeranimatie. Daardoor hebben de sifons voor wastafels een hoge afvoercapaciteit en een sterk zelfreinigend effect dat verstoppingen voorkomt.

Uitgebreid assortiment voor elke badkamer
Geberit biedt een uitgebreid assortiment van aantrekkelijke sifons voor wastafels aan, als Geberit directe sifons, Geberit inbouwsifons en als klassieke Geberit buisbochtsifons.

Montagevriendelijk en duurzaam
Voor een lange levensduur en veiligheid tegen corrosie zijn Geberit sifons van hoogwaardige kunststof gemaakt. Geberit wastafelsifons zijn passend bij de badkamerkranen en verkrijgbaar in de gangbare uitvoeringen glansverchroomd en alpien wit.


Geberit inbouwsifons voor wastafels bieden een esthetische, comfortabele en barrièrevrije oplossing voor ontwatering van de wastafel. Ze zijn flexibel verstelbaar, waardoor het aanpassen aan de bouwsituatie makkelijker wordt. Een afdekplaat sluit de toegang tot de inbouwsifon af. Voor servicewerkzaamheden kan deze heel eenvoudig worden weggehaald.


Geberit direktsifons verbergen de geurafsluiting in een esthetisch vormgegeven design. Ze passen daarmee elegant in de tegenwoordige trends voor badkamervormgeving en zijn verkrijgbaar in glansverchroomd en alpien wit.


Geberit buisbochtsifons zijn de eenvoudige en voordelige klassieker voor ontwatering van de wastafel. Ze zijn verkrijgbaar in glansverchroomd en alpien wit.