Geberit On Tour

Kom langs voor de nieuwste producten

Geberit en Sphinx gaan in 2017 weer samen op reis en komen ook bij u in de buurt! Met de On Tour trailer vol sanitaire technologieën en designs laten wij u onze belangrijkste noviteiten zien.

Kom langs en ervaar zelf de toekomst van de Geberit sanitair- en leidingsystemen: AquaClean, Monolith, CleanLine, DuoFresh, PushFit en Mapress. Ontdek daarnaast de nieuwste Sphinx badkamerseries, waarin Rimfree® een belangrijke rol speelt.

We kijken uit naar uw komst!


Producten:

Geberit bedieningsplaat Sigma30

Nieuwe en vernieuwde bedieningsplaten

Geberit heeft een aantal nieuwe bedieningsplaten aan het assortiment toegevoegd, waaronder de bedieningsplaat Sigma30: deze wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen in rechthoekige vorm en vervangt de beproefde bedieningsplaten Tango en Bolero.

Meer informatie

Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh: heerlijk frisse lucht

Geberit DuoFresh verwijderd vieze geurtjes rechtstreeks uit het closet en zuivert ze met een actief koolstoffilter, die verborgen zit achter de Geberit Sigma40 bedieningsplaat.

Meer informatie

Geberit Monolith

Geberit Monolith: nog sneller te installeren

Het installeren van een Geberit Monolith sanitairmodule voor wc’s is nog makkelijker geworden. Het heeft nu een vrijwel gelijke bouwstructuur als het Geberit Duofix montage-element en is daardoor gemakkelijk en snel te installeren.

Meer informatie

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean douchewc

Een douchewc die eruitziet als een normale wc. Geberit AquaClean Sela overtuigt door zijn strakke design en past altijd subtiel in elke badkamer. Met een druk op de knop reinigt hij uw onderlichaam met een lichaamswarme, tedere, luchtige douchestraal.

Meer informatie

Sphinx 345 Rimfree

Sphinx Rimfree® closets: De nieuwe standaard

De Sphinx Rimfree® closets zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten.

Meer informatie

Sphinx 300 urinoir

Sphinx 300 Urinoirs: voor drukbezochte ruimtes

Overal te installeren, onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen - en qua zuinigheid innovatief. De Sphinx 300 Urinoirs voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van spaarzaamheid en milieu.

Meer informatie

Geberit GIS

Geberit GIS: vrijheid voor de vormgeving van de badkamer

Het installatiesysteem Geberit GIS is ontwikkeld voor prefabricage en maakt het installeren van sanitaire ruimtes snel, eenvoudig en economisch.

Meer informatie

Geberit leidingsystemen

Geberit leidingsystemen: persen of insteken

Geberit heeft een uitgebreid assortiment leidingsystemen: Mapress, Mepla en PushFit. Tijdens de On Tour kan de Geberit accountmanager u hier meer over vertellen.

Meer informatie