Geberit AquaClean

Reinigen met water

Geberit beschikt over tientallen jaren knowhow in de ontwikkeling en productie van douchewc's. Met de in 2009 gelanceerde Geberit AuaClean serie introduceert onze onderneming een voledig nieuwe standaard voor hygiëne in de badkamer. Het uitgebreide assortiment biedt voor elke inbouwsituatie en voor elke behoefte een aantrekkelijke oplossing. De serie overtuigt door uitgekiende techniek, gebruiksvriendelijkheid en eersteklas kwaliteit - allemaal eigenschappen die niet alleen uzelf, maar vooral ook uw klanten aangenaam zullen verrassen. Geberit is ervan overtuigd dat de moderne lichaamsverzorging steeds meer terrein zal winnen - en wij zullen u ook in de toekomst terzijde staan als sterke, innovatieve en betrouwbare partner in dit groeiende segment.

Geberit AquaClean is een Zwitsers kwaliteitsproduct en wordt geproduceerd in een hypermoderne productiefaciliteit in Rapperswil-Jona. Perfectie tot in het kleinste detail: om de probleemloze werking en de lange levensduur van een Geberit AquaClean te garanderen, wordt elke component onderworpen aan een strenge controle volgens hoge kwaliteitseisen. Voordat een afgewerkte douchewc de productie verlaat, wordt het aan een uitgebreide eindcontrole onderworpen. De resultaten daarvoor worden elektronisch opgeslagen onder het betreffende serienummer. Daarmee stelt Geberit op een traceerbare wijze veilig dat alleen smetteloze Geberit AquaClean exemplaren op de markt komen. En u kunt erop vertrouwen dat u alleen perfect functionerende douchewc in huis krijgt.


Geberit AquaClean is vergaand onderhoudsvrij, alleen de douchekop moet regelmatig gereinigd en ontkalkt worden. Tevens dient bij de Geberit AquaClean 5000, 5000plus en 8000plus modellen het actieve koolfilter vervangen worden. De daarvoor benodigde verbruiksmaterialen kunnen probleemloos door de installateur of de gebruiker zelf nagevuld of vervangen worden.