Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit ProApp

De smartphone-app voor Android en iOS

Alle app-functies in één oogopslag

Geberit ProApp hoofdmenu

Barcode- en QR-codescanner

Productinformatie snel gevonden

De scanner voor QR-codes en barcodes stuurt u rechtstreeks naar verdere productinformatie zoals montagehandleidingen, onderdelenoverzichten en andere productbeschrijvingen.

Productcatalogus

Altijd beschikbaar en op elk moment afroepbaar

Blader snel en eenvoudig door de catalogus en vind meteen de benodigde productinformatie, montagehandleidingen enz.

Productherkenner

Kent alles sinds 1964

Met de productherkenner komt u er in een handomdraai achter welk ouder inbouwreservoir zich in de wand bevindt. Alle Geberit inbouwreservoirs vanaf 1964 tot nu worden herkend. U voert alleen een aantal typische productkenmerken in. Na identificatie kunnen alle onderdelen of ombouwsets voor het inbouwreservoir rechtstreeks in de Geberit ProApp opgeroepen en besteld worden.

Onderdelencatalogus

Snel naar het juiste onderdeel

De hele onderdelencatalogus staat te allen tijde tot uw beschikking. U vindt snel de juiste onderdelen en kunt die meteen bestellen.

Installatievideo

Eenvoudig en correct gemonteerd

Met een klik gaat u rechtstreeks naar het YouTube-kanaal van Geberit om installatievideo's en video's over mogelijkheden en functies te bekijken.

  • Geberit ProApp voor Android- en iOS-smartphones

Alles wat Geberit te bieden heeft, kan de installateur in de toekomst ook op zijn smartphone bij zich hebben. De nieuwe Geberit ProApp voor smartphones maakt dit mogelijk en biedt sanitairinstallateurs een breed scala van nuttige tools en nuttige informatie.

Highlight: Productherkenner – alle inbouwreservoirs sinds 1964

Met de productherkenner van de Geberit ProApp komt u er in een handomdraai achter welk ouder type inbouwreservoir zich in de wand voor u bevindt. Alle Geberit inbouwreservoirs vanaf 1964 tot heden worden herkend. Na identificatie kunnen alle onderdelen of ombouwsets voor het inbouwreservoir rechtstreeks in de Geberit ProApp opgeroepen worden.