Upgrade uw toilet! Profiteer nu van de cashbackactie

Tijdelijke actie: koop nu een Geberit WC en ontvang een cashback

Uw wc vervangen is nu echt de moeite waard! Tijdens de actieperiode ontvangt u namelijk bij aankoop van een Geberit wc een cashback tot maar liefst €150,- .

Voor: badkamer met verouderd closet
Na: badkamer met de Geberit AquaClean Sela douchewc

1 update - 3 voordelen

Wilt u uw badkamer of toiletruimte opfrissen? De mogelijkheden zijn eindeloos, maak een goed begin met een nieuwe wc van Geberit. Ervaar zelf het aanzienlijke extra comfort van een kleine verandering.

Uw voordelen:

Update uw toilet en ontvang een cashback

Zo eenvoudig is het:
1. Meld u tussen 15 mei en 15 november 2021 aan voor de Geberit cashbackactie op www.geberit.nl/wc-upgrade.
2. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met de link naar de online pagina waar u binnen 6 maanden na aanmelding uw aankoop kunt registeren om in aanmerking te komen voor de cashback.
3. Ga naar een deelnemende Geberit dealer voor de aankoop van uw favoriete nieuwe Geberit wc. Klik hier  (, 160 KB ) voor een overzicht van de deelnemende dealers.
4. Upload uw factuur of getekende opdrachtbevestiging via de cashback link. U kunt 1 cashback aanvraag indienen voor maximaal 3 Geberit wc’s met zitting per persoon/huishouden.
5. Heeft u een AquaClean douchewc gekocht, registreer uw AquaClean voor extra garantie!
6. U ontvangt na controle van uw cashback aanvraag het bedrag waar u recht op heeft binnen 3 weken op uw rekening.

Meld u tussen 15 mei en 15 november 2021 aan voor de Geberit cashback. De actie is pas geldig na aanmelding en alleen voor aankopen die binnen 6 maanden na de aanmelding zijn gedaan. Bekijk de actievoorwaarden  (, 153 KB ).

Met uw aanmelding geeft u Geberit toestemming om u in de komende 6 maanden 4 e-mails te sturen. Hierin geven we u interessante tips zodat u uw droombadkamer kunt creëren. Na deze 6 maanden ontvangt u de kwartaal nieuwsbrief van Geberit.

Uw toestemming kan te allen tijden via e-mail worden ingetrokken.

Uw gegevens worden met het oog op het uitvoeren van de actie en voor het toezenden van marketinginformatie ingezameld en ook doorgegeven aan ondernemingen van de Geberit-groep en in het kader van de wettelijke rechten aan externe dienstverleners (bijv. IT-dienstverleners). Onze privacyverklaring is van toepassing.

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*