Referentieprojecten over de hele wereld

Over de hele wereld worden Geberit producten en oplossingen gebruikt in allerlei soorten gebouwen. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante objecten. De Geberit architectennieuwsbrief, behandelt periodiek een actueel thema uit de bouwsector. Naast spectaculaire projectvoorbeelden biedt de nieuwsbrief interviews met architecten, bouwexperts, ontwerpers en meer achtergrondinformatie.

WatermanagementKerncompetentie van Geberit

Sommige dingen veranderen nooit: Geberit ontwikkelt al tientallen jaren innovatieve en efficiënte sanitaire producten die zelfs in de scheepsbouw of in gebouwen in het poollandschap worden gebruikt. Duik erin en kom meer te weten over deze architectonisch interessante objecten.

In nieuwe glorie

De renovatie van historische gebouwen vereist veel knowhow, gevoeligheid en creativiteit. Het doel is om de historische inhoud en het karakter van de gebouwen te behouden zonder aan kwaliteit en comfort in te boeten. Hieronder vind je succesvolle voorbeelden van deze architecturale uitdaging. Deniz Alkan, een expert in de renovatie van historische gebouwen, zal ook inzicht geven in de kunst van het renoveren.

Duurzaam bouwen

Meer dan een derde van de wereldwijde CO2-uitstoot is toe te schrijven aan de bouwindustrie en het onderhoud van gebouwen. De hefboomwerking voor het terugdringen van milieuvervuiling is hier bijzonder groot. De roep om duurzame producten en oplossingen wordt daarom steeds luider. Maar wat betekent “duurzaam“? Hieronder vindt u de belangrijkste normen en referentievoorbeelden.

Architectuur voor kunst

Architectuur is kunst op zich. Architectuur in dienst van culturele instellingen vervult een dubbele taak. Het maakt plaats voor andere vormen van kunst en moet als gebouw zelf ook overtuigen. Spectaculair bewijs van deze architecturale freestyle is hier te zien.

Internationale architectuurlijke bezienswaardigheden met Geberit producten

De producten en oplossingen van Geberit zijn te vinden in allerlei soorten gebouwen over de hele wereld. Op deze pagina vindt u een selectie van de meest interessante objecten.

Klein maar fijn

Klein appartement? Geen probleem! Zelfs op een paar vierkante meter kun je comfortabel wonen zonder in te boeten aan kwaliteit en design.

De selectie van Geberit-referenties over het onderwerp “Klein maar fijn“ volgt een nieuwe trend: micro-appartementen. Want kleine leefruimte en goed design sluiten elkaar niet uit. Integendeel.

HemelwaterafvoerOn Top

De selectie van Geberit-referenties over het onderwerp “On Top“ die hieronder is samengesteld, biedt een vogelperspectief in de ware zin van het woord: De focus ligt op de daken van interessante gebouwen over de hele wereld. De verscheidenheid aan verschillende dakconstructies kan bijna niet groter zijn. En toch hebben alle gepresenteerde objecten iets gemeen: ze vereisen een betrouwbare en efficiënte dakafvoer die de architectuur maximale ontwerpvrijheid geeft. Het ruimtebesparende vacuümafvoersysteem Pluvia van Geberit biedt hiervoor een ideale oplossing.