Better bathrooms, better livesWat vindt u belangrijk in de badkamer?

Geberit heeft als doel om producten te ontwikkelen die er niet alleen fantastisch uitzien, maar het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler maken. Om te begrijpen wat mensen belangrijk vinden in een badkamer heeft Geberit een onderzoek gedaan en het resultaat samengevoegd in zes kenmerken: design, schoonmaakgemak, gebruiksgemak, meer ruimte, comfort en toegankelijkheid. De producten van Geberit sluiten perfect aan op deze kenmerken. Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Zet de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Advies- en verkooppuntenVoor een persoonlijk en vrijblijvend advies

Klanten bij een Geberit dealer

Een bezoek aan de showroom van onze partners en dealers is de perfecte manier om de Geberit badkamerseries te ervaren, deskundig advies te krijgen van de specialisten en de voordelen van Geberit producten van dichtbij te bekijken. “Design Meets Function“ - de naam zegt het al. Bekijk onze producten zelf en ontdek de inspirerende designs en innovatieve functies. Met onze producten wordt elk bezoek aan de badkamer iets heel bijzonders.

We vinden het belangrijk dat uw badkamer aan al uw wensen en behoeften voldoet. Wat u ook belangrijk vindt; schoonmaakgemak, comfort, meer ruimte, design, toegankelijkheid of gebruiksgemak, wij hebben de juiste producten voor u.

Vind een advies- verkooppunt in de buurt

Inspiratie voor uw badkamerGeberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen