Inspiratie voor de badkamer Vraag het gratis Badkamermagazine aan

INSPIRERENDE IDEEËN VAN GEBERIT

Geberit Badkamermagazine

Ontdek al onze badkamerseries en productoplossingen op meer dan 200 pagina's. Laat u inspireren door de verschillende designstijlen, slimme functies en kleurcombinaties waaruit onze badkamerproducten bestaan.

Er is een oplossing voor elke behoefte, ongeacht of ruimte of opberggemak belangrijk voor u is, of u nu de voorkeur geeft aan gebruiksvriendelijke producten of wilt genieten van dat extra comfort. Onze slimme badkameroplossingen vereenvoudigen uw dagelijks leven.

Vul hieronder het formulier in en ontvang het Geberit Badkamermagazine gratis thuis.

Ik ben geïnteresseerd in inspirerende badkamerideeën:

In het kader van de verwerking van uw aanvraag worden uw gegevens ook doorgegeven aan bedrijven van de Geberit Groep en, in het kader van de wettelijke bevoegdheden, aan derde dienstverleners (bijv. post- en IT-dienstverleners). Ons privacybeleid is van toepassing.

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mailadres*

Telefoon

Hierbij stem ik ermee in dat Geberit mij op de hoogte houdt van nieuwe producten, speciale acties en handige tips met betrekking tot badkamerproducten via de door mij verstrekte contactgegevens:

Deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken per e-mail aan badkamer.nl@geberit.com. Uw persoonsgegevens worden verzameld, opgeslagen en gebruikt met het oog op direct marketing en doorgestuurd naar bedrijven binnen de Geberit Groep en naar externe dienstverleners (bijv. Postdienst en IT-dienstverlener). Ons privacybeleid is van toepassing.