Inspiratie voor de badkamer | geberit.nl

Inspiratie voor de badkamer Vraag het gratis Badkamermagazine aan

INSPIRERENDE IDEEËN VAN GEBERIT

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Ontdek al onze badkamerseries en productoplossingen op meer dan 200 pagina's. Laat u inspireren door de verschillende designstijlen, slimme functies en kleurcombinaties waaruit onze badkamerproducten bestaan.

Er is een oplossing voor elke behoefte, ongeacht of ruimte of opberggemak belangrijk voor u is, of u nu de voorkeur geeft aan gebruiksvriendelijke producten of wilt genieten van dat extra comfort. Onze slimme badkameroplossingen vereenvoudigen uw dagelijks leven.

Vul hieronder het formulier in en ontvang het Geberit Badkamermagazine gratis thuis. Of download de digitale versie  (36 MB).

Ik ben geïnteresseerd in inspirerende badkamerideeën:

In het kader van de verwerking van uw aanvraag worden uw gegevens ook doorgegeven aan bedrijven van de Geberit Groep en, in het kader van de wettelijke bevoegdheden, aan derde dienstverleners (bijv. post- en IT-dienstverleners). Ons privacybeleid is van toepassing.

Aanhef*
Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mailadres*

Telefoon

Ik ga ermee akkoord dat Geberit B.V. mijn eerder verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit B.V. met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens.