Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Maak kans op een stankvrij toilet

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Een frisse prijs
Geniet u binnenkort van een stankvrij toilet? Momenteel geven we een stankvrij toilet weg t.w.v. €1.500,-. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is uw gegevens hieronder in te vullen. Meedoen kan tot en met 15 maart 2020.

Wilt u niet wachten op de uitslag van de winactie, maar wel genieten van een frisse toiletruimte? Maak dan nu gebruik van onze waardecheque en ontvang tijdelijk een gratis jaarvoorraad Geberit DuoFresh toiletsticks bij aankoop van een DuoFresh module met geurzuivering!

Download de waardecheque

Foutmelding

Aanhef*