Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Stankvrij en stressvrij
Met twee kinderen en een man is het ‘s ochtends lekker druk in onze badkamer. Douchen, tandenpoetsen, haren kammen, ondertussen nog een spelletje spelen... Hartstikke leuk natuurlijk, maar eigenlijk kom ik altijd tijd te kort. En al helemaal als iemand een grote boodschap heeft gedaan of moet doen! Want als ik ook nog eens moet wachten tot de kust weer veilig is, kom ik gegarandeerd te laat op mijn werk. Sinds de Geberit DuoFresh module heb ik daar geen last meer van. Die zuivert de lucht zo goed, dat ik niet eens doorheb dat iemand het toilet gebruikt heeft. Zo hoef ik nooit meer eerder op te staan en is het een stuk gezelliger in de bad kamer. Geberit noemt het een stankvrij toilet, zelf noem ik het een stressvrij toilet!

Maak kans op een stankvrij toilet van Geberit

Wilt u ook genieten van een stankvrij toilet? Dat kan! Geberit geeft namelijk drie stankvrije toiletten weg. Klik op de onderstaande link en doe mee!

Meedoen

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Meer weten over de voordelen van Geberit DuoFresh