Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Nooit meer gezeur over mijn geur
Het schijnt dat de badkamer niet zo fris ruikt nadat ik een grote boodschap heb gedaan. Volgens mijn vrouw dan hè... Daarom wilde ze een stankvrij toilet van Geberit. Helaas hadden we net onze badkamer verbouwd en een nieuwe verbouwing zagen we niet zitten. Gelukkig heeft Geberit de DuoFresh module. Daardoor hoefden we niets te breken en hadden we ook geen nieuw inbouwreservoir nodig. De module klik je namelijk zo achter je bestaande bedieningsplaat. Tegenwoordig gaat het in onze badkamer niet meer over nare geuren, maar over kleuren. Van kleding...

Maak kans op een stankvrij toilet van Geberit

Wilt u ook genieten van een stankvrij toilet? Dat kan! Geberit geeft namelijk drie stankvrije toiletten weg. Klik op de onderstaande link en doe mee!

Meedoen

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Meer weten over de voordelen van Geberit DuoFresh