Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Een hele opluchting
Ik snap dat je even aan het beeld moet wennen. Mijn vrouw die lekker in bad ligt, terwijl ik een grote boodschap doe. Dat is met een normaal toilet ondenkbaar. Want laten we eerlijk zijn, niemand ruikt naar roosjes. Met de Geberit DuoFresh module ook niet trouwens, want daarmee ruik je helemaal niets. Geen roosjes en belangrijker nog; geen nare geurtjes. De lucht in de badkamer is gewoon heerlijk fris en zuiver. Voordat we ons stankvrije toilet hadden, stak mijn vrouw hier nog weleens een kaarsje aan voordat ik naar het toilet ging. En dat deed ze niet om het romantisch te maken. Dat is nu wel anders...

Vind een DuoFresh dealer

Ontvang een jaarvoorraad DuoFresh toiletsticks cadeau!

  • Geberit DuoFresh actie

Wilt u genieten van een frisse toiletruimte? Maak dan nu gebruik van onze actiecheque en ontvang tijdelijk een gratis jaarvoorraad Geberit DuoFresh toiletsticks bij aankoop van een DuoFresh module met geurzuivering!

Download de actiecheque

Geberit DuoFresh. Het stankvrije toilet.

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Meer weten over de voordelen van Geberit DuoFresh