Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit DuoFresh

Het stankvrije toilet

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. We doen er dan ook alles aan om een fris toilet te creëren: we gebruiken luchtverfrissers, we zetten geurstokjes neer of hangen een toiletblok in de wc. Allemaal oplossingen die de geuren maskeren, maar niet verwijderen. De Geberit DuoFresh module maskeert de vieze geurtjes niet, maar verwijdert ze direct bij de bron. Zo genieten u en de andere toiletgebruikers altijd van een fris en stankvrij toilet!

Meer informatie over Geberit DuoFresh
Vraag de brochure aan

Stankvrij en stressvrij

Met twee kinderen en een man is het ‘s ochtends lekker druk in onze badkamer. Douchen, tandenpoetsen, haren kammen, ondertussen nog een spelletje spelen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar eigenlijk kom ik altijd tijd te kort. En al helemaal als iemand een grote boodschap heeft gedaan of moet doen! Want als ik ook nog eens moet wachten tot de kust weer veilig is, kom ik gegarandeerd te laat op mijn werk. Sinds de Geberit DuoFresh module heb ik daar geen last meer van. Die zuivert de lucht zo goed, dat ik niet eens doorheb dat iemand het toilet gebruikt heeft. Geberit noemt het een stankvrij toilet, zelf noem ik het een stressvrij toilet.

Meer informatie over Geberit DuoFresh

Extra frisheid

Met de Geberit DuoFresh module geniet u niet alleen van een stankvrij toilet, maar ook van fris toilet. De module heeft namelijk een geïntegreerde toiletstickhouder. Wanneer u de DuoFresh toiletstick in de houder achter de bedieningsplaat plaatst, spoelt het toilet met helder blauw water. Dit is niet alleen aangenaam voor het oog, maar levert ook een schoon toilet op.

De Geberit DuoFresh sticks zijn te verkrijgen bij sanitairspeciaalzaken.
Vind een DuoFresh verkooppunt

Een hele opluchting

Ik snap dat je even aan het beeld moet wennen. Mijn vrouw die lekker in bad ligt, terwijl ik een grote boodschap doe. Dat is met een normaal toilet ondenkbaar. Want laten we eerlijk zijn, niemand ruikt naar roosjes. Met de Geberit DuoFresh module ook niet trouwens, want daarmee ruik je helemaal niets. Geen roosjes en belangrijker nog; geen nare geurtjes. De lucht in de badkamer is gewoon heerlijk fris en zuiver. Voordat we ons stankvrije toilet hadden, stak mijn vrouw hier nog weleens een kaarsje aan voordat ik naar het toilet ging. En dat deed ze niet om het romantisch te maken. Dat is nu wel anders...

Meer informatie over Geberit DuoFresh

Eenvoudige installatie, ook achteraf

Wilt u genieten van de voordelen van een stankvrij toilet, maar heeft u geen zin in een ingrijpende verbouwing? Dan is de Geberit DuoFresh module dé oplossing voor u. Als u al een Geberit Sigma inbouwreservoir hebt, dan plaatst u de DuoFresh module daar vrijwel altijd moeiteloos in. Na aansluiting op het stroompunt geniet u van alle voordelen van een toilet met geurzuivering. Helemaal stankvrij en bijna installatievrij. Gaat u voor een nieuwe badkamer, zorg dan dat u stroom laat aanleggen. Hier kunt u de Geberit DuoFresh module direct, of later zonder extra verbouwing, op aansluiten.

Bezoek een DuoFresh verkooppunt voor persoonlijk advies.
Vind een DuoFresh verkooppunt