Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Weer verliefd op je huis

In aflevering 8 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' heeft u kunnen zien dat Roel en Rianne weer verliefd zijn geworden op hun toiletruimte. En terecht, want ook het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Stylist Fietje de toiletruimte omgetoverd tot een stankvrij toilet dankzij Geberit DuoFresh. Dit geurzuiveringssysteem is verborgen achter de bedieningsplaat en verwijdert nare geurtjes direct uit de toiletpot.

Download de brochure

Hoe werkt het?

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Producten uit de aflevering

Wilt u net als Roel en Rianne genieten van een stankvrij toilet? Hieronder vindt u een overzicht van alle producten die gebruikt zijn voor de toilet make-over in het programma vtwonen "Weer verliefd op je huis''.

• Geberit DuoFresh, kleur antracietgrijs, automatische variant
• Geberit Sigma50 bedieningsplaat, wit
• Geberit DuoFresh toiletsticks
Sphinx Acanto wandcloset Rimfree®
Sphinx Acanto toiletzitting met softclose
Sphinx Acanto aflegplateau, wit