Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Mededeling

Covid-19

Nieuwegein, 19 maart, 2020

Geachte Geberit relatie,

De afgelopen tijd volgen de berichten rondom de COVID-19/Coronavirus pandemie elkaar in rap tempo op. Bij Geberit geven we de hoogste prioriteit aan de veiligheid en gezondheid van onze relaties en werknemers.

De directie van Geberit Nederland houdt de situatie nauwlettend in de gaten en neemt maatregelen overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Zo zijn reisbeperkingen en interne hygiënemaatregelen van kracht die erop gericht zijn de verspreiding van het virus te voorkomen. Evenementen en andere publieke activiteiten zijn uitgesteld en medewerkers die de mogelijkheid hebben vanuit huis te werken, doen dit zoveel mogelijk.

Met de maatregelen die wij nemen, zijn we er van overtuigd dat we optimaal zijn voorbereid om u als Geberit relatie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zoals u dat van ons gewend bent. We hebben er vertrouwen in dat onze nauwe samenwerking zal helpen in het doorstaan van deze turbulente tijden.

We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en zullen er onze maatregelen, daar waar nodig, op aanpassen. Wij houden u daarvan graag op de hoogte via onze homepage www.geberit.nl. Daarnaast blijven we voor u bereikbaar via de gebruikelijke kanalen.

We hopen dat deze situatie snel zal verbeteren. Geberit wenst u en uw naasten heel veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze moeilijke en onzekere tijd.