Inspiratie? Configuratie? Ontwerpen? De perfecte tool voor elke fase

Uw droombadkamer realiseren is een grote stap. Of u nu op zoek bent naar meer inspiratie, een wastafelcombinatie die perfect op uw wensen aansluit, een realistisch 3D-ontwerp of gewoon een vrijblijvend badkameradvies, wij staan u bij elke stap bij. Geberit biedt altijd de ideale oplossing, wat u ook nodig heeft.

De juiste tool Ondersteuning voor uw badkamerontwerp

Badkameradvies

Ons badkameradvies helpt u de verschillende mogelijkheden voor uw badkamer ontdekken en maakt het gemakkelijk om een verlanglijstje voor uw droombadkamer op te stellen.

Wastafelcombinatie configurator

Stel online uw eigen wastafelcombinatie samen in slechts vijf eenvoudige stappen, op basis van uw persoonlijke voorkeuren en ruimte. Ontdek de talrijke designmogelijkheden van het flexibele wastafelconcept van de Geberit ONE badkamerserie.

3D Badkamerplanner

Met deze eenvoudig te gebruiken tool kunt u zelf uw badkamer online in 3D ontwerpen. Kies uw favoriete meubels, wc’s, spiegels, douche en/of bad en bedieningsplaten uit en plaats ze op de door u gewenste plek.

Geberit AquaClean Experience Center

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken.

Design? Meer ruimte? Schoonmaakgemak? Laat u inspireren

Laat u inspireren

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Onze Inspiratie Tool brengt u naar onze digitale showroom. Laat u inspireren, of u nu op zoek bent naar ideeën voor een nieuwbouw- of renovatieklus, of het vervangen van enkele producten: de Inspiratie Tool geeft u ideeën voor uw badkamer. Dus leun achterover, geniet van een rondleiding en ontdek innovatieve functies en moderne badkamerproducten

Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer Welke badkamerserie past bij u?

Geberit ONE badkamerserie met praktische lade indelers

Op zoek naar de juiste producten en stijl voor uw badkamer? Ontdek onze innovatieve producten en unieke badkamerseries voor het creëren van uw perfecte badkamer. Gebruik het Badkameradvies om de functies te selecteren die u handig vindt en nodig heeft in uw badkamer. De toegestuurde productlijst kunt u aan uw installateur of badkamerspecialist geven zodat zij uw droombadkamer kunnen verwezenlijken.

Ontwerp uw eigen wastafelcombinatie Uw stijl, uw keuze

Een vrouw ontwerpt haar wastafelcombinatie

Stel online uw eigen wastafelcombinatie samen in slechts vijf eenvoudige stappen, op basis van uw persoonlijke voorkeuren en ruimte. Ontdek de talrijke designmogelijkheden van het flexibele wastafelconcept van de Geberit ONE badkamerserie. Dompel u visueel onder in de wastafelcombinatie van uw keuze en stem met de Geberit wastafelcombinatie configurator de afzonderlijke componenten zoals wastafelkeramiek, badkamermeubels en spiegelkasten perfect op uw stijl af.

Inspiratie voor de badkamer Het Geberit Badkamermagazine

Geberit Badkamermagazine

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen

Ontwerp uw droombadkamer Precies zoals u het wilt

Geberit iCon badkamer met witte meubels

U bent slechts een paar stappen verwijderd van uw droombadkamer. Met deze eenvoudig te gebruiken tool kunt u zelf uw badkamer online in 3D ontwerpen. Kies uw favoriete meubels, wc’s, spiegels, douche en/of bad en bedieningsplaten uit en plaats ze op de door u gewenste plek. Uw badkamerontwerp en een lijst met gekozen producten kunt u aan uw installateur of badkamerspeciaalzaak geven zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Bezoek ons Geberit AquaClean Experience Center Voor een persoonlijk advies

Geberit AquaClean Sela en Mera douchewc

In ons Geberit AquaClean Experience Center heeft u de mogelijkheid om volledig advies te ontvangen over alle Geberit AquaClean modellen. U kunt deze douchewc’s bezichtigen in onze showroom en ze vergelijken. Heeft u twijfels over welke model het beste bij u past? Kom de verschillende modellen ervaren op het gastentoilet. Tevens staat het AquaClean Team altijd voor u klaar om met u mee te denken en uw vragen te beantwoorden.

Maak direct een afspraak
U bent van harte welkom in ons Experience Center. We werken uitsluitend op afspraak.

Het Geberit AquaClean Experience Center bezoeken kan van maandag t/m vrijdag (op zaterdagen zijn wij gesloten). Wilt u langskomen, neem dan contact op via 030-605 77 71 om een afspraak te maken.

Nog meer inspiratie Ontdek onze digitale showrooms