Comfort in de badkamer

Producten die comfort en hygiëne bieden in de badkamer – voor iedereen die zich extra frisheid, welzijn en reinheid gunt

U fris, schoon en comfortabel voelen – op elk moment van de dag. Dat wilt iedereen. Goede persoonlijke hygiëne versterkt uw zelfvertrouwen en heeft een positief effect op onze omgeving. Maar de behoefte aan comfort gaat nog verder en heeft betrekking op de hele zintuiglijke ervaring in de badkamer - ruiken, zien, voelen of horen. Met name geluid is van centraal belang in een badkamer en dat merkt u wanneer u behoefte heeft aan rust en afstand wilt nemen van het hectische dagelijkse leven. Daarom ontwikkelen we oplossingen die u dat extra comfort bieden.

Better bathrooms, better lives

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Slimme oplossingen voor comfort

Producten voor meer comfort in de badkamer

Wat vind u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak

Inspiratie voor uw badkamer Geberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen