Design in de badkamer

Eenvoudige en tijdloze designs die perfect te combineren zijn - voor iedereen die op zoek is naar moderne elegantie en verscheidenheid aan kleuren en materialen.

Iedereen heeft andere wensen als het op de inrichting van de badkamer aankomt. Om aan de behoefte voor een individueel ontwerp te voldoen, bieden we producten met een breed scala aan vormen, kleuren en materialen. Naast een tijdloze, eenvoudig design zijn innovatieve functies een onmisbaar onderdeel van een goed badkamerontwerp. Bij Geberit vullen een goed design en een perfecte functie elkaar aan. Daarom ontwikkelen we onze producten volgens het principe van “Design Meets Function“.

Better bathrooms, better lives

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Slimme oplossingen voor design

Badkamerproducten met een functioneel design

Wat vind u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak

Inspiratie voor uw badkamer Geberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen