Design in de badkamer

Geberit ONE wastafel

Eenvoudige en tijdloze designs die perfect te combineren zijn - voor iedereen die op zoek is naar moderne elegantie en verscheidenheid aan kleuren en materialen.

Iedereen heeft andere wensen als het op de inrichting van de badkamer aankomt. Om aan de behoefte voor een individueel ontwerp te voldoen, bieden we producten met een breed scala aan vormen, kleuren en materialen. Naast een tijdloze, eenvoudig design zijn innovatieve functies een onmisbaar onderdeel van een goed badkamerontwerp. Bij Geberit vullen een goed design en een perfecte functie elkaar aan. Daarom ontwikkelen we onze producten volgens het principe van “Design Meets Function“.

Better bathrooms, better lives

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

3D badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Slimme oplossingen voor design

Badkamerproducten

WELKE BADKAMER PAST BIJ U?

Wat zijn uw behoeften en wensen? Wilt u meer ruimte, opberggemak of is toegankelijkheid belangrijk? Wilt u vooral genieten van gebruiksgemak of juist extra comfort zoals bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc biedt. Of toch liever een tijdloos design? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, Geberit biedt diverse innovatieve producten die perfect passen bij uw dagelijkse badkamerrituelen.

Meer ruimte in de badkamer
Meer schoonmaakgemak in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer