Meer ruimte in de badkamer

Praktische en elegante oplossingen om opbergruimte te creëren.

Ruimte is iets waar je nooit genoeg van kan hebben, zeker in de badkamer. Want zeg nou eerlijk, wie heeft er een badkamer ter grootte van een balzaal. Wanneer u een badkamer ontwerpt heeft u waarschijnlijk verschillende ambitieuze ideeën en wensen die in werkelijkheid niet mogelijk zijn. De meeste mensen maken daarom gebruik van ruimtebesparende oplossingen, zeker in het gastentoilet. Geberit ontwikkelt producten die er niet alleen mooi uitzien, maar ook optimaal gebruik maken van de ruimte en praktische opbergruimte bieden.

Better bathrooms, better lives

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Slimme oplossingen voor meer ruimte

Producten voor meer ruimte in de badkamer

Wat vind u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak

Inspiratie voor uw badkamer Geberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen