Meer ruimte in de badkamer

Praktische en elegante oplossingen om opbergruimte te creëren.

Ruimte is iets waar je nooit genoeg van kan hebben, zeker in de badkamer. Want zeg nou eerlijk, wie heeft er een badkamer ter grootte van een balzaal. Wanneer u een badkamer ontwerpt heeft u waarschijnlijk verschillende ambitieuze ideeën en wensen die in werkelijkheid niet mogelijk zijn. De meeste mensen maken daarom gebruik van ruimtebesparende oplossingen, zeker in het gastentoilet. Geberit ontwikkeld producten die er niet alleen mooi uitzien, maar ook optimaal gebruik maken van de ruimte en praktische opbergruimte bieden.

Better bathrooms, better lives

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

3D badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Slimme oplossingen voor meer ruimte

Welke badkamer past bij u?

Wat zijn uw behoeften en wensen? Wilt u meer ruimte, opberggemak of is toegankelijkheid belangrijk? Wilt u vooral genieten van gebruiksgemak of juist extra comfort zoals bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc biedt. Of toch liever een tijdloos design? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, Geberit biedt diverse innovatieve producten die perfect passen bij uw dagelijkse badkamerrituelen.

Meer schoonmaakgemak in de badkamer
Meer design in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Meer toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer