Toegankelijkheid in de badkamer

Eenvoudig toegankelijke, gelijkvloerse badkamers – voor iedereen die een universeel ontwerp wil, ongeacht leeftijd en behoefte.

Toegankelijkheid is een zeer belangrijk aspect in huis en vooral in de badkamer, waarmee bij de indeling rekening moet worden gehouden. Iedereen heeft baat bij een levensloopbestendig ontwerp, ook kinderen en mensen met een handicap. Een badkamerontwerp waarbij rekening gehouden is met de toekomst kan een bijdrage leveren aan het welzijn op lange termijn. Ongeacht de huidige leeftijd is het daarom logisch om bewust aandacht te besteden aan en rekening te houden met het onderwerp bij het inrichten van de badkamer. Daarom ontwikkelen we oplossingen die het dagelijks leven op lange termijn gemakkelijker maken - voor onbeperkte toegankelijkheid.

Better bathrooms, better lives

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Slimme oplossingen voor toegankelijkheid

Producten voor een badkamer zonder barrières

Wat vind u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer gebruiksgemak

Inspiratie voor uw badkamer Geberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen