Better Bathrooms, Better Lives Waar functie en design samenkomen

Wij vinden het belangrijk dat onze innovatieve badkamerproducten uw levenskwaliteit verbeteren. Wat dat precies inhoudt hangt af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Of het nu gaat om design, schoonmaakgemak, gebruiksgemak, meer ruimte, comfort of toegankelijkheid, al onze producten zijn ontwikkeld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De diverse badkamerproducten combineren een tijdloze uitstraling met handige functies. Zo vindt u bij Geberit altijd producten die perfect bij u en uw badkamer passen.

Echte meerwaarde en levenskwaliteit in een badkamer waar u zich elke dag comfortabel voelt.

Onze belofte is in elk Geberit product terug te vinden

Innovatie

Sinds 1847 geven we de branche vorm met de nieuwste technologie en zetten we trends op het gebied van sanitaire technologie.

Know-how

Ervaring en kennis vormen de basis van alles wat we doen en we delen dit met professionals over de hele wereld.

Betrouwbaarheid

Wij creëren betrouwbare, duurzame oplossingen met producten die rekening houden met de gehele levenscyclus.

Duurzaamheid

Met onze milieuvriendelijke en grondstofbesparende oplossingen ondersteunen we duurzaam bouwen.

Uw behoeften Wat vindt u belangrijk in uw badkamer?

Een Europese studie toont aan dat schoonmaakgemak, gebruiksgemak, comfort, meer ruimte, design en toegankelijkheid de belangrijkste factoren zijn in de badkamer. Onze producten sluiten perfect aan op deze behoeften.

Ontdek de ideale oplossingen om uw badkamer om te toveren tot uw persoonlijke oase van welzijn.

Schoonmaakgemak

Een schone badkamer
Slimme producten waar vuil zich minder goed aan kan hechten en die gemakkelijk schoon te maken zijn. Ideaal voor iedereen die van extra schoonmaakgemak wil genieten. Bent u veel tijd kwijt aan het schoonmaken van uw badkamer en toiletruimte? Vindt u het lastig om moeilijk te bereiken hoeken of bepaalde oppervlakken schoon te maken? Wij hebben diverse oplossingen ontwikkeld die de ophoping van vuil voorkomen en uw schoonmaakgemak vergroten.

3 slimme oplossingen Voor meer schoonmaakgemak

Meer innovatieve oplossingen Zodat de hele badkamer schoon blijft

Geberit iCon badkamerserie
Klik op ''i'' voor meer informatie…

Vind een verkooppunt Geberit badkamerseries en producten

Voor het bekijken van Geberit badkamers verwijzen we u graag naar een van onze Geberit Badkamer Dealers in Nederland. Onze Geberit Badkamer Dealers geven u het beste advies, persoonlijke aandacht en maken met u samen de juiste en beste keuze voor uw Geberit badkamer of toiletruimte. Via de onderstaande locator kunt u de dealers bij u in de buurt vinden.

Wegens mogelijke veranderingen in de showrooms kan Geberit niet waarborgen dat de badkamerseries in de showrooms te zien zijn. Neem voor alle zekerheid contact op met de gekozen showroom.

Virtuele Showroom
Ter voorbereiding op een gesprek met uw installateur of een bezoek aan de showroom kunt u op virtuele ontdekkingstocht gaan. Kom meer te weten over specifieke badkamerseries of specifieke producten zodat u de juiste vragen kunt stellen aan uw badkameradviseur.

Bezoek de Virituele Showroom