De wc voor elke leeftijd

Het toilet krijgt vaak veel te weinig aandacht. Toch vormen ze een fundamenteel onderdeel van een badkamer en spelen ze een belangrijke rol voor elke leeftijdsgroep. Moderne wc-oplossingen zoals douchewc’s maken ons dagelijks leven aangenamer en zorgen voor een optimale reiniging van het onderlichaam, voor elke leeftijd.

Kinderen kunnen zelfstandig naar het toilet

Douchewc's voor een verfrissende reiniging

Een badkamer die geschikt is voor de leeftijd moet comfortabel, veilig en bruikbaar zijn, onafhankelijk van hulp van buitenaf. Een toilet met geïntegreerde douchefunctie - een combinatie van toilet en bidet - is ideaal voor een toegankelijke badkamer. Naarmate mensen ouder worden en hun mobiliteit beperkter wordt, maken ongemakkelijke bewegingen die gepaard gaan met persoonlijke reiniging het leven wat moeilijker. Bij een douchewc schuift een sproeiarm met één druk op de knop uit het keramiek om het onderlichaam voorzichtig, maar optimaal met water te reinigen.

Moderne wc-oplossingen voor een toegankelijke badkamer

Deze in de jaren 60 uitgevonden technologie is zeker niet alleen geschikt voor oudere mensen. Water is voor alle leeftijden de bestel manier om het onderlichaam optimaal te reinigen. Billen kunnen door het gebruik van wc-papier geïrriteerd raken. Hierdoor heb je een grotere kans op huidirritatie, allergieën en eczeem. Met de douchewc kan elke leeftijdsgroep het frisse gevoel van de reiniging met water zelf ervaren. Voor kinderen is de moderne technologie een interessante manier om te leren hoe je je billen schoonmaakt. Een klein toiletkrukje bij het toilet helpt kinderen goed op de wc te zitten.

Een douchewc met persoonlijke instellingen

De douchewc heeft verschillende instellingen die individueel kunnen worden gedefinieerd. Zo kan elke persoon zelf instellen hoe ver de douchearm moet uitschuiven op basis van zijn/haar lengte. Dit zorgt ervoor dat alleen het te reinigen gebied daadwerkelijk nat wordt. De persoonlijke gebruikersprofielen kunnen op elk moment met één druk op de knop worden opgeslagen en opgeroepen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak