Doordachte badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie kan een flinke kostenpost zijn, dus denk goed na over het ontwerp en de producten. Ze creëert u een badkamer waar u jaren van kunt genieten.

Voor de renovatie: Een overvolle badkamer met vloerstaand toilet en een zichtbaar reservoir.
Na de renovatie: Een geordende badkamer met een wandcloset

In het voorbeeld hierboven kunt u zien hoe een oude, overvolle badkamer een opgeruimde, stijlvolle badkamerkamer kan worden.

Ruimte is een luxe

Dankzij het nieuwe wandcloset en de fontein met bijpassende onderkast oogt de badkamer veel opgeruimder en schoner. Dit komt onder andere door dat de ruimte onder het wandcloset en de onderkast vrij is waardoor de badkamer optisch groter lijkt.

Rust en reinheid

Bij een goed badkamerontwerp draait het niet alleen om design en kleuren, maar ook hygiëne en schoonmaakgemak spelen een belangrijke rol. Door producten te kiezen met weinig hoeken en randen, zoals het wandcloset op de bovenstaande foto, gaat schoonmaken een stuk eenvoudiger en sneller. Als u minder tijd nodig heeft om de badkamer schoon te maken, dan blijft er meer tijd over om er van te genieten.

Samenhangend design

Als u een nieuwe bank koopt, dan zorgt u dat deze past bij de stijl van uw woonkamer. Door het toilet, bedieningsplaat, wastafel en meubels op elkaar af te stemmen kunt u ook in de badkamer een stijl en sfeer creëren die perfect bij u past. Het is daarbij wel belangrijk dat u bij het kiezen van mooie producten niet inlevert op hygiëne, comfort en gebruiksgemak.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten met een functioneel design

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak