Een aangename zitplek

Er zijn zo van die dagen waarop men zich niet echt goed voelt. De kracht ontbreekt en de benen voelen slap aan. Kent u dat ook? Vaak is het gewoon te wijten aan de drukte van die bepaalde dag en kan zelfs douchen een kleine uitdaging worden.

Badkamer met zitgelegenheid

Zitplek in de douche

Wisselend met koud en warm water douche activeerd de bloedsomloop en doet soms wonderen.

Inloopdouches, antislipmateriaal en het gebruik van een douchestoel kunnen het comfort en de veiligheid in de douche verbeteren. Douchestoelen kunnen naar wens vast worden gezet en zijn in hoogte verstelbaar. Ze zijn belastbaar en nemen dankzij de geïntegreerde klapfunctie weinig plek in. Ook een stabiele kruk bewijst goede diensten, op voorwaarde dat deze geschikt is voor natte zones.

Douche met getegelde zitbank

Douche met getegelde zitbank

Het is niet alleen heerlijk ontspannend om zittend te genieten van het warme douchewater, een krukje in de douche kan ook als voetsteun worden gebruikt om bijvoorbeeld de benen te scheren.

Een douchestoel of kruk zal op het vlak van design niet hoog scoren. Een in de douche geïntegreerde douchebank is een passend alternatief voor de klassieke zitgelegenheid. Met de passende materiaal- en kleurselectie kan deze perfect in het totaalbeeld worden geïntegreerd en tegelijk extra zitoppervlak bieden – of plek bieden voor badkameraccessoires.

Advies in de speciaalzaak

Als u een zitgelegenheid in uw toekomstige douche overweegt, win dan advies in bij een badkamerspeciaalzaak bij u in de buurt.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak