Een nieuwe beleving voor het gastentoilet

Het gastentoilet voor en na de renovatie

De grootte van een badkamer zegt niets over hoe comfortabel u zich voelt en wat de ruimte te bieden heeft. Deze renovatie van een gastentoilet laat dit goed zien.

Soms zijn zelfs kleine veranderingen al voldoende om het comfort aanzienlijk te verhogen. Een Nederlands gezin wilde dat hun toiletruimte een gezellige sfeer had en er toch netjes uitzag en ook eenvoudig schoon te maken is. Het doel was om het gastentoilet met slechts een paar veranderingen een frisse uitstraling te geven, met bijzondere aandacht voor hoogwaardige en innovatieve producten.

Praktische en stijlvolle inrichting

De tijdloze grijze stenen tegels zijn behouden. Het toilet, de fontein en de bedieningsplaat zijn allemaal vernieuwd en creëren nu meer comfort, bewegingsruimte en sfeer in de kleine ruimte. Concreet betekende dit dat er een nieuwe fontein werd geplaatst compleet met een bijpassende onderkast met geïntegreerde handdoekhouder. De reden hiervoor is dat er nu meer opbergruimte is om de boel netjes te houden en de handdoek niet meteen opvalt als je de ruimte binnenkomt. De transformatie naar meer structuur in de ruimte werd bereikt door de foto aan de muur te vervangen door een praktische magneetwand, dat flexibele opbergruimte biedt voor bijvoorbeeld decoratieve items en accessoires.

Het wandcloset is vervangen door een mooie compacte versie. Het toilet neemt minder ruimte in omdat het minder diep is dan een standaard toilet. Hierdoor geniet u van meer beenruimte bij het zitten. Ideaal voor het lange gezin. Een ander groot voordeel is het spoelrandloze Rimfree® closet. Door dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan hechten, is het schoonmaken een stuk eenvoudiger.

Een verfrissend extraatje voor het gastentoilet

Als aanvulling op het nieuwe closet koos de familie voor een puristische nieuwe witte bedieningsplaat met chrome toetsen. Het klassieke ontwerp verbergt een praktische extra functie: geurzuivering. De geurzuiverende module wordt achter de bedieningsplaat geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de ruimte altijd fris ruikt. Dit is vooral handig als er geen raam is. Onaangename geuren worden direct bij de bron verwijderd, en via een keramische honingraatfilter geneutraliseerd. De bedieningsplaat draagt ​​bij aan het frisse, nieuwe “wow“-effect van de toiletruimte en zal zeker een hit zijn bij de gasten.

Sigma50 bedieningsplaat met de geurzuiverende module DuoFresh
Fontein met bijpassende onderkast met handdoekhouder van de Renova Compact badkamerserie

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak