Een tijdloos design

De douchewc werd eind jaren vijftig uitgevonden door de Zwitser Hans Maurer. De modellen waren groot, lomp en zagen er waren direct te herkennen als een 'apart' toilet. Mensen die niet bekend waren met een douchewc wisten wel dat de het aparte toilet extra functies had, maar welke?

Vandaag, ongeveer zestig jaar na de lancering van het eerste model, behoren de imposante vormen en zichtbare aansluitingen tot het verleden. Dit was enerzijds mogelijk doordat de besturingstechniek dankzij de miniaturisering van de elektronica veel minder plaats inneemt. Anderzijds is men ook in de badkamer anders gaan denken over inrichting en design. Men kiest voor tijdloos, elegant design en geïntegreerde techniek. Ook de aansluitingen voor stroom en water zijn dusdanig geplaatst dat douchewc’s er uitziet als een gangbare wc. De hedendaagse douchewc fungeert op het eerste zicht als een heel normale wc, maar overtuigt op het tweede zicht door uitmuntende functies zoals een douchearm, verwarmde wc-zitting of geurzuivering.

Badkamerproducten

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.