Een tijdloos design

Geberit AquaClean Sela – een douchewc van de nieuwste generatie

De douchewc is eind jaren vijftig uitgevonden door de Zwitser Hans Maurer. De modellen waren groot, lomp en waren direct te herkennen als een 'apart' toilet. Mensen die niet bekend waren met een douchewc wisten wel dat de het aparte toilet extra functies had, maar welke?

Vandaag, ongeveer zestig jaar na de lancering van het eerste model, behoren de imposante vormen en zichtbare aansluitingen tot het verleden. Dit was enerzijds mogelijk doordat de besturingstechniek dankzij de miniaturisering van de elektronica veel minder plaats inneemt. Anderzijds is men ook in de badkamer anders gaan denken over inrichting en design. Men kiest voor een tijdloos, elegant design met geïntegreerde techniek. Ook de aansluitingen voor stroom en water zijn dusdanig geplaatst dat douchewc’s er uitziet als een gangbare wc. De hedendaagse douchewc fungeert op het eerste zicht als een heel normale wc, maar overtuigt op het tweede zicht door uitmuntende comfortfuncties zoals een douchearm, verwarmde wc-zitting of geurzuivering.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak