Genieten van frisse lucht

Vieze lucht in de badkamer? Geniet voortaan van een stankvrij toilet

6 uur ’s avonds. Ongeduldig zit iedereen klaar aan tafel, gewapend met mes en vork. Er is namelijk weer heerlijk gekookt, maar wat? De afzuigkap staat namelijk aan en de keukendeur is gesloten om te voorkomen dat de geurtjes zich door het hele huis verspreiden.

In de keuken is geurzuivering al heel gebruikelijk, maar in de badkamer nog niet. En dat terwijl er daar regelmatig onaangename geuren zijn die we niet willen verspreiden. Er is al een filter op de markt die net als een afzuigkap in de keuken, de vieze geurtjes bij het toilet verwijdert. Gelukkig is deze een stuk stiller. Doordat de geuren direct bij de bron worden verwijderd geniet u altijd van een stankvrij toilet.

Tip: Om de geurzuivering te optimaliseren moet het filter regelmatig vervangen worden. Zowel in de keuken als badkamer.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak