Hectiek en romantiek

Flikkerende kaarsen, overal rozenblaadjes. Het ruikt verleidelijk en zachte geluiden vullen de kamer. Eindelijk totale ontspanning ... Cut! Kaarsen en rozen, dat was gisteravond. Er begint weer een nieuwe dag. Klaar voor kantoor, school of kinderdagverblijf. Iets na zeven persen alle gezinsleden zich zoals altijd tegelijk door de badkamer, het knelpunt van het dagelijkse gezinsleven.

Soms een wellnessoase, soms een controlecentrum. De badkamer moet aan verschillende eisen voldoen, soms bijna gelijktijdig. Het kan ook slim worden geregeld. Het is allemaal een kwestie van een goede planning en gebruik van de opbergruimte. De kunst is om de verschillende badkamermeubels zo in te richten dat alles een logische plaats heeft en binnen handbereik is. Spiegelkast? De ideale plek voor de meest gebruikte spullen zoals tandenborstels, deodorants en cosmetica. De wastafelonderkast kan in het meest gunstige geval opbergruimte bieden aan alle badkamerspullen; Naast zijn functie als plank voor haarborstels en haardrogers, dient het ook als magazijn waar alles kan worden opgeborgen, van shampoo tot badhanddoeken. Mocht u extra opbergruimte willen, kunt u gebruik maken van een praktische zijkast of hoge kast.

Conclusie: Als u de opbergruimte in de badkamer onder controle heeft, hoeft u niet bang te zijn voor de hectische ochtendspits in de badkamer en kunt u zich verheugen op ontspannende momenten.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.