Hectiek en ontspanning

Wie de opbergruimte onder controle heeft, moet niet bevreesd zijn voor de ochtenddrukte in de badkamer

Flikkerende kaarsen, overal rozenblaadjes. Het ruikt verleidelijk en zachte geluiden vullen de ruimte. Eindelijk totale ontspanning ... Cut! Kaarsen en rozen, dat was gisteravond. Er begint weer een nieuwe dag. Iedereen maakt zich klaar voor kantoor, school of kinderdagverblijf. Iets na zeven persen alle gezinsleden zich zoals altijd tegelijk in de badkamer, het knelpunt van het dagelijkse gezinsleven.

Soms een wellnessoase, soms een haarsalon. De badkamer moet aan veel verschillende eisen voldoen en vaak ook gelijktijdig. Wanneer uw badkamer goed is ingedeeld en u voldoende opbergruimte heeft, is het eenvoudiger om de verschillende badkameritems een logische plek te geven. Een spiegelkast is bijvoorbeeld de ideale plek voor de meest gebruikte spullen zoals tandenborstels, deodoranten en cosmetica. De wastafelonderkast kan opbergruimte bieden aan veel verschillende badkamerspullen; Denk bijvoorbeeld aan haarborstels en een föhn, maar ook de voorraad shampoo of handdoeken kunnen hier opgeborgen worden. Mocht u van extra opbergruimte willen genieten, maak dan gebruik van een praktische zijkast of hoge kast.

Conclusie: Als u voldoende opbergruimte in de badkamer heeft, hoeft u niet bang te zijn voor de hectische ochtendspits en kunt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik vinden.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak