Het gastentoilet als visitekaartje

Klein maar fijn – het gastentoilet dat uw bezoekers gelukkig maakt

Bij de vormgeving van het gastentoilet is stijl belangrijk. Vriendelijke kleuren en hoogwaardige materialen, een fontein met een eenvoudige kraan, een grote spiegel, sfeervol licht en een fluisterstille ventilatie vormen de basis voor het welbehagen van uw gasten. Wie een extraatje voor zijn gasten (en voor zichzelf) zoekt, laat een douchewc installeren. Als gastheer/gastvrouw kunt u met de volgende details extra punten scoren:

  • Kledinghaak voor jas of trui
  • 2 tot 3 reserverollen zacht toiletpapier
  • Droge en schone wc-borstel
  • Voldoende vloeibare zeep of een stuk handzeep
  • Een stapel frisse, kleine gastendoekjes en een wasmandje
  • Kleine lege afvalemmer met deksel

Vermijd een stapel magazine, geurstokjes en stoffige droge bloemen. Als u echter plaats heeft voor een vaas met verse bloemen, kunt u uw gasten zeer aangenaam verrassen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak