Een badkamer zonder barrières creëren Hier kunt u op letten

Onze eisen aan een badkamer veranderen naarmate we ouder worden, bij ziekte of na een ongeval. Kijk daarom nu goed naar de producten en indeling van de ruimte zodat u, wat de toekomst ook brengt, altijd van uw badkamer kunt genieten. Onze checklist hebt u bij het creëren van een barrièrevrije badkamer die levensloopbestendig is.

Wat is een barrièrevrije badkamer?

Geberit 300 Comfort

Bij een barrièrevrije badkamer draait alles om het vermijden van obstakels. Barrièrevrije badkamers zijn aangepast aan de leeftijd, rolstoeltoegankelijk of aangepast voor mindervaliden. Ze stellen mensen met een beperkte mobiliteit in staat om zelfstandig voor hun persoonlijke hygiëne te blijven zorgen. Een barrièrevrije badkamerinrichting zorgt zo voor meer zelfstandigheid en verhoogt de levenskwaliteit.

Voldoende ruimte en bewegingsvrijheid, goede lichtomstandigheden en antislipvloeren zijn belangrijke voorwaarden voor levensloopbestendige badkamers. Inloopdouches, rolstoeltoegankelijke wastafels en in hoogte verstelbare wc’s zijn zowel praktisch als veilig.

Checklist voor een barrièrevrije badkamer: Houdt rekening met de volgende punten

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor een badkamer zonder barrières

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak