Investering in de toekomst

Een badkamer voor alle levenssituaties

Een nieuwe badkamer gaat jaren mee en moet voldoen aan uw toekomstplannen. Een goed ontwerp is daarom erg belangrijk. Hieronder een paar tips waar u rekening mee kunt houden als u uw badkamer gaat verbouwen.

Stroomvoorziening
Stroomvoorziening in de badkamer is belangrijker dan ooit. Met een netaansluiting op de juiste plaats kan ook op een later tijdstip eenvoudig een geurzuivering of een douchewc worden geïnstalleerd.

Inloopdouche
Douchevloeren zien er mooi uit en maken de badkamer optisch groter – en veiliger! Ideaal voor jong en oud.

Aan de wand
Wanneer badkamermeubels en de wc aan de wand hangen, kan de vloer eronder eenvoudig worden schoongemaakt. Bovendien kan een wandcloset op eenuw perfecte zithoogte worden geïnstalleerd. Bij sommige wc's kan de zithoogte ook achteraf worden aangepast.

Inbouwsifon
De sifon onder de wastafel zit in de weg wanneer u op krukken of in een rolstoel voor de wastafel zit. Met een geïntegreerde sifon valt deze barrière weg.

Geniet, en let op maten
Met een kleuter op de arm of wanneer u in een rolstoel zit – deuren en doorgangen moeten breed genoeg zijn. Bij de indeling van de badkamermeubels moet er ook op worden gelet dat de spullen die dagelijks worden gebruikt, goed bereikbaar zijn.

Veilige ondersteuning
De installatie-elementen achter de tegels hebben een enorm draagvermogen. Het beste is om vanaf het begin op kritische plaatsen – bijvoorbeeld bij de wc of in de douche – stabiele montageplaten te plaatsen. Dit kost niet veel geld en indien nodig kunnen hierop, zonder bouwtechnische wijzigingen, armsteunen worden aangebracht.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak