Keuze is belangrijk

De bedieningsplaat vormt het brug naar de spoeltechniek. Ze heeft dus in eerste instantie een praktische taak: ze activeert de spoeling – de grote toets wordt gebruikt na een grote boodschap, de kleine toets na een kleine boodschap – en biedt op eenvoudige wijze toegang tot het verborgen mechanisme, zodat installateurs eenvoudig toegang hebben voor onderhoud. Maar de bedieningsplaat heeft nog veel meer te bieden. Dankzij de variatie aan designs is ze voorbestemd om elke badkamer een uniek accent te geven.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Heldere lijnen

Geberit Omega60 bedieningsplaat

De bedieningsplaten met hoekige toetsen zorgen voor een minimalistische en moderne uitstraling. De Sigma60 bedieningsplaat is hier een mooi voorbeeld van. Deze wordt namelijk vlak geïntegreerd met de tegels en is daardoor een subtiel element in de badkamer.

Badkamerproducten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

3D badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.