Niet meer bevriezen in de badkamer

Als u een aangenaam warme badkamer binnenstapt, begint uw dag goed.

Wanneer u het 's ochtends vroeg koud hebt, wordt het nog moeilijker om op te staan. Een kille kamer of vloer is een zeer onaangename ervaring als u nog half slaapt - en dat geldt vooral voor de badkamer, want dat is de plek waar de meesten van ons naartoe gaan zodra we opstaan.

Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat uw badkamer u een prettige start van de dag geeft.

DAT CREËERT WARMTE

Studies tonen aan dat de temperatuur in de badkamer minimaal 23 graden moet zijn om te voorkomen dat we gaan rillen als we ons afdrogen na een douche of bad. Er is een reeks warmtebronnen beschikbaar om ons te helpen dit aanbevolen minimum te bereiken. Vloerverwarming, radiatoren en verwarmbare wc-zittingen kunnen tegenwoordig allemaal met één druk op de knop worden geactiveerd, waardoor binnen enkele seconden een aangenaam gevoel van warmte ontstaat.

Als u op zoek bent naar iets zachter onder de voeten, kunt u een badkamertapijt op de vloer rond de wastafel plaatsen. Dit zorgt voor meer gezelligheid en kan een mooie finishing touch geven aan de uitstraling van uw badkamer.

Overigens: Wist u dat er ook spiegelkasten met verwarmingsfunctie verkrijgbaar zijn? Dit is echter niet bedoeld om de kamer te verwarmen - het is een zeer praktische antimist verwarmingsfunctie, zodat u niet naar een wazige versie van uzelf hoeft te turen als u in de spiegel kijkt na een warme douche.

Tip: de juiste accessoires, zoals handdoeken in warme kleuren of planten, kunnen de badkamer nog gezelliger maken. En de combinatie van visuele highlights met aangename kamergeuren zorgt er ook voor dat de badkamer een zalig warme plek is om te vertoeven.

Altijd up-to-date

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief