Niet meer bevriezen in de badkamer

Vrouw onder de douche

Als u een aangenaam warme badkamer binnenstapt, begint uw dag goed.

Wanneer u het 's ochtendsvroeg koud hebt, wordt het nog moeilijker om op te staan. Een kille kamer of vloer is een zeer onaangename ervaring als u nog half slaapt en dat geldt vooral voor de badkamer, want dat is de plek waar de meesten van ons naartoe gaan zodra we opstaan.

Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat uw badkamer u een prettige start van de dag geeft.

DAT CREËERT WARMTE

Studies tonen aan dat de temperatuur in de badkamer minimaal 23 graden moet zijn om te voorkomen dat we gaan rillen als we ons afdrogen na een douche of bad. Er is een reeks warmtebronnen beschikbaar om ons te helpen dit aanbevolen minimum te bereiken. Vloerverwarming, radiatoren en verwarmde wc-zittingen kunnen tegenwoordig allemaal met één druk op de knop worden geactiveerd, waardoor binnen enkele seconden een aangenaam gevoel van warmte ontstaat.

Als u op zoek bent naar iets zachts voor onder de voeten, kunt u een badkamerkleed op de vloer rond de wastafel plaatsen. Dit zorgt voor meer gezelligheid en kan een mooie finishing touch geven aan de uitstraling van uw badkamer.

Overigens: Wist u dat er ook spiegelkasten met verwarmingsfunctie verkrijgbaar zijn? Dit is echter niet bedoeld om de kamer te verwarmen. Het is een zeer praktische anti-mist verwarmingsfunctie, zodat u niet naar een wazige versie van uzelf hoeft te staren als u in de spiegel kijkt na een warme douche.

Tip: de juiste accessoires, zoals handdoeken in warme kleuren of planten, kunnen de badkamer nog gezelliger maken. En de combinatie van visuele highlights met aangename kamergeuren zorgt er ook voor dat de badkamer een zalig warme plek is om te vertoeven.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Altijd up-to-date

Comfort in de badkamer

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak