Pleidooi voor het bad

Geberit Soana bad

De trend is duidelijk: douches, vooral inloopdouches, hebben het oude vertrouwde bad de loef afgestoken. Bijna net zo sterk als de ene op de populariteitsschaal stijgt, daalt de andere in de gunst van het publiek.

Daarbij kan eigenlijk geen ander sanitair product aan het bad tippen. Het bad belichaamt lichaamsverzorging in zijn zuiverste vorm. Cleopatra baadde in melk, ze douchte zich er niet mee.

Wie niet Cleopatra heet en alleen een bad heeft, doet het met de klassieker – bad met douchekop en douchescherm – zeker goed. Als er meer ruimte is, valt de moeilijke keuze natuurlijk weg en kan men er ook voor kierzen om de douche te scheiden van het bad.

Maar let op: meer ruimte mag u niet verleiden om een groter bad te kiezen. Het is geen toeval dat een standaardbad meestal 175 bij 70 of 75 centimeter groot is. Het bad moet namelijk passen bij de eigen lichaamsgrootte, maar ook in de badkamer.

Blijft nog één detail over, dat op lange termijn zeker belangrijk is: de afvoer. Bij het “proefzitten“ (net zo belangrijk als het passen van nieuwe schoenen) moet erop worden gelet dat de afvoer niet in de weg zit en zo het badgenot kan verstoren.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak