Structuur creëert ruimte

Meer structuur in de badkamer

Waar moet u alle badkameritems als borstels, scheerapparaten of dagcrèmes laten? Dat hebben we ons ook al afgevraagd en we hebben van twee bloggers antwoord gekregen. Een mogelijke oplossing is dat u een badkamermeubel plaatst. Dit meubel creëert eenvoudig en snel extra opbergruimte.

Het toverwoord voor opbergruimte in de badkamer is echter niet meer meubelen, maar meer structuur. Het idee daarachter is eenvoudig: door chaos uit de badkamermeubels te verbannen en te kiezen voor meer ordeningsmogelijkheden, kan de beschikbare opbergruimte beter worden benut.

ORDE DANKZIJ binnenladen

Wastafelonderkasten lossen in één keer twee problemen op: ze verbergen de sifon en de waterleidingen en ze creëren opbergruimte onder de wastafel. Idealiter zijn de onderkasten voorzien van een binnenlade. Hier kunnen diverse accessoires praktisch worden opgeborgen.

Kwaliteit loont

Een binnenlade is een la in een la en is leverbaar in talloze varianten van een verschillende kwaliteitsniveaus. Ze moeten op degelijk uitgevoerde metalen geleiders lopen. Die zorgen ervoor dat de binnenlade altijd goed open en dicht gaat, zonder de inhoud van de lade door elkaar te gooien. Daarnaast bestaat er de zogenaamde ‘’volledige uittrekfunctie’’. Hiermee kan de binnenlade over haar volledige lengte worden uitgetrokken.

Geruisloos comfortabel

Automatisch intrekken en softclose zijn twee kenmerken die bij een modern badkamermeubel horen. Bij automatisch intrekken volstaat een kleine duwtje om de binnenlade automatisch te laten sluiten. Softclose neemt voor u als gebruiker twee vervelende ergenissen weg: enerzijds valt het geluid bij het sluiten van de binnenlade weg en anderzijds wordt de beweging van de binnenlade afgeremd en blijft de inhoud van de lade netjes op zijn plaats liggen.

PS: Wie nog meer ruimte wil creëren, kan dit met een lade-indeler verwezenlijken. Deze zijn optioneel bij de badkamerserie of in de bouwmarkt verkrijgbaar.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak